2013. december 5., csütörtök

Tél, december, mikulás, karácsony meg ilyenek...

Hát akkor, hozzám is megérkezett a tél. Remélem nektek is tetszik, én ameddig nem esik a hó, és nincs gyönyörű, havas téli táj, biztos hogy feljövök ide vágyakozni utána...:))) 
A december egyébként az egyik kedvenc hónapom. És nem csak azért, mert szeretem a telet és várom a karácsonyt. Hanem mert valahogy decemberben az emberek köt sokkal jobban érzem az összetartozást, a szeretetet, a kötődést. Összehoz bennünket a karácsony, a szeretet ünnepére való várakozás, a mikulás érkezése, meg a sok-sok finom csoki evése...;)
Kívánok egyenlőre még csak sok-sok csokit mindenkinek a Mikulástól. És köszönetet is szeretnék mondani. Nemrég kitettem egy kérést, amit nagyon sokan megnéztek, és többen jelezték is, hogy szavaztak. Egyébként képzeljétek, újraindították a szavazást, szóval szavazhat még egyszer mindenki, úgyhogy most mindenki gőzerővel nyomkodja a csillagokat. :)) Annyiból jó ötletnek tartom ezt, hogy most már végre az iskola honlapján van a szavazás, és nem a facebookon, így annak is lehetősége nyílik a voksolásra, aki esetleg nem akart semmit sem lájkolni, vagy csak egyszerűen nem szimpatizál az oldallal, és nincsen neki profilja. Nagyon szépen köszönöm nektek a szavazatokat, sosem gondoltam volna, hogy ennyien meg fogják nézni, és ennyi szavazat gyűlik össze. Köszönöm, ti vagytok a legjobbak! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése